11 heinäkuuta, 2010

Wonderful Week

 Löydettiinpäs mulle ihana asunto raahesta tossa viime perjantaina!♥  Heinäkuussa muutto. :S En oo ikinä muuttanu, joten hiukkasen tuppaa jännittään, mutta eiköhän se ihan hyvin mene.
 On ollu ihanan erilainen viikko. 2.7 porukat lähti kesälomareissulle ja alettiin heti vähän järkkäileen partyja. ;) Pidettiin pois alta myöhästyneet synttäribileet Miialle / tyttöjenilta. Sinä iltana saatiin jo hyvin alulle rytmien perseelleen laitto.
 Koko viikko meni sitten rytmillä: joskus yhden aikoihin yöllä oli illan leffojen aika, seuraavaksi uimaan,  kahden kolmen maissa päivällä ylös. Alkuviikon ruoat koostu lähinnä muffinseista ja muista herkuista.
 Käytiin lauantaina yllätyksenä miialle katoon Twilight - Epäilys, se oli ihan jees kun siellä aina kun oli joku jännittävä tai tunteikas kohta alkoi joku jätkä siellä huuteleen kommentteja tilanteesta :---------D that was nice very nice.
 Käytiin myös ottaan aurinkoa meidän own biitsillä. Miia asu meillä kokoajan. Käytiin räpsiin upeita kuvia med hyttyset. Torinrannassaki oltiin lauantaina ja torstaina, torstaina siellä oli joku pervo muusikko joka käski juoda paljon, pitää säännölliset tupakkatauot ja harrastaa illalla seksiä, normaalia. Porukat oli kesälomareissulla koko viikon, olikos edes outoa kun kukaan ei ollu lähdössä neljän aikaan mun kans uimaa :DKeskiviikkona alkaa kesätyöt. Meen meriouluun töihin ja toivon että saisin tehdä jotain kivaa siellä. Ystävät on joutunu siellä maalaileen ulkovessoja ja näin, mutta nythän alkaa jo esitykset olla käsillä niin jos sitä pääsis vaikka lippujamyymään...toivottavasti tää ei oo vain toiveajattelua... ;)


with love
iiv

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa, kun kommentoit!