25 helmikuuta, 2011

R.I.P Scull Candy Headphones ☊

 Sain tämmöiset Scull Candy kuulokkeet varmaan 2009, niihin tuli ikuinen takuu. Ne on ollu ihan älyttömän hyvät! Varsinkin talvella, kun on kylmä ne on lämmittäny ihanasti jäisenä bussia kun on ollu odottamassa. Äänen laatu ihan huippu ja ulkonäkö tyttömäinen pinkki ja hyvällä tavalla mieleen painuva...
Kuuloke osan karvainen päällys oli vaihdettavissa valkoiseen nahkaan, joka oli viileämpi keväällä ja kesällä...

Ekan kerran vein tämmöset korjaukseen 2009 joulun alla kun ne halkes tuosta pituuden säädön kohdalta ja päätu roikku kahden ohuen äänijohdon varassa. Tycker inte. Ne lähetettiin valmistajalle ja sain uudet samanlaiset.


Yllä olevat kuvat ovat kuitenkin näistä uudemmista kuulokkeista, nekin halkesivat :( Menin vaihtamaan joulun alla kuulokkeita ja sainkin kauhukseni kuulla ettei niitä enää valmisteta. 

 Kärvistelin kaksi kuukautta rikkinäisillä kuulokkeila, kun isä fiksas niitä sen verran, että johdot ei katkea jos niitä käyttää. Pakkohan se oli loppujen lopuksi uskoa, että niiden kuulokkeiden päivät oli ohi. Vein ne kauppaan keskiviikkona ja sain tilalle Koss Porta Pro:t ja Koss KEB24:set, loput otin rahana. Kuulostin varmaan hyvin säälittävältä kysyessäni mihin ne joutuu nyt. Myyjä sanoi niiden lähtevän takaisin valmistajalle ja siellä ne todennäköisesti nakataan vaan roskiin. Nyyh!


Ne kuulokkeet on ehtineet käydä kiertelemässä eri puolilla Suomea ja
Gran Canariaa. 
Rest In Peace, kovasti teitä käytettiinkin. 


Viimeisenä kappaleena kuuntelin kuulokkeilla Miley Cyrusen The Glimb, koska sitä on näillä kuulokkeilla varmasti soitettu eniten.
 
bye ☊ -iiv

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa, kun kommentoit!