19 huhtikuuta, 2012

Helsingfors-Stockholm-Helsingfors

Sisustus- ja kalusteala & Sisustaja-ala lainehti Tallink Silja Linen risteilyllä Tukholmaan.

 Paljon oli Tukholman kalustemessuilla nähtävää. Pyörin kamera kätösissä kokoajan kuvaten upeaa muotoilua ja hauskoja valaisimia. Oltiin Miian kanssa ihan hukassa, eikä oikeen tietty millonkaan, että millä osastolla oltiin.

Kokosin tähän neljä eri juttua, mitkä toistuivat useasti messuilla. Näiden lisäksi IN olivat myös farkku, säkkikangas ja metalli.

1. Linnunhäkit! Niissä säilytettiin kukkia, koriste-esineitä ja ne toimivat myös valaisimena. Tyksin!
2. Puu! Eikä sillai niinku tavallisesti, vaan käytettynä, kierrätettynä, kuluneena, rosoisena... Valaisimissa, tuoleissa, pöydissä ja ihan missä vaan! Tyksin!

 3. Röykkiöt! Oho, tulipas nyt kaikkiin tämmösiä valaisinkuvia. Mutta siis röykkiöitä, eri kokoisia, värisiä, muotoisia valaisimia sulavasti sovussa. Tyksin!

4. Hatut! Näitäki oli monessa eri osastossa ja rakastuin heti. Kattovalaisimena, pöytävalaisimena ja seinävalaisimena. Tyksin!

Messujen kuvasaldo oli 344 kuvaa, 
joten oli postaukseen pieni valkaaminen. :'D 
Olipas mielenkiintoinen reissu 
-> ensvuonna uusiksi!
 

3 kommenttia:

 1. Rakastuin hattulammpuun! :D Ja noihin ihme nappeihin.. Muutenkin todella hyviä kuvia, oli varmasti tosi upee messu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kohtalontoveri! :'D oisit varmasti rakastunut myös vanhoista kaseteista koottuun lattiavalaisimeen, koska se oli IHANA! Oli kyllä upeet messut, harmi vaan ku oli niin vähä aikaa kierrellä.

   Poista
  2. Oijoi, vanhat kasetit! Jäin nyt haaveileen tosta silinterilampusta... :D

   Poista

Ihanaa, kun kommentoit!