30 tammikuuta, 2013

12.12.12

12.12.12 oli kyllä semmonen päivä, että tuun varmasti muistaan sen aina. Aamu alkoi loistavasti lampun poksahtaessa ja pyöränkumin ollessa tussuna. Pyörä yrittikin vain viestiä, etten tarvitsisi sitä enää.. SAIN NIMITTÄIN SINÄ AAMUNA INSSIN LÄPI! Se tunne oli vaan niin täydellinen! 

Päivä jatkui koekuvauksilla yhteen valokuvausprojektiin ja sen jälkeen päädyttiin Elisan kanssa kävelykadun uuteen kahvilaan, Hippuun. Oli aika hassua jutella pitkästä aikaa, kun ei oikeastaan olla oltu melkein vuoteen yhteyksissä. Siitäkin jäi tosi hyvä fiilis. Hipusta lähdin etsimään Kristianin kotia, sillä en ollut aiemmin yksin kävellyt sinne ja olin ihan hukassa. 

Käytiin mutka Kristianin kans studiolla, kaupassa ja mentiin mun luo. Kristianin pomo (ja kohta myös mun!), Jussi soitti, että päästäskö 3" Kuppilaan myymään lippuja 16minuutin päästä, kun siellä olis illalla Niillas Holmbergin & Roope Mäenpään keikka. Oltiin muutenki menossa kattomaan poikien keikkaa, nii pikkupikku kiireellä lähdettiin lipunmyyjiksi.

Ennen keikkaa vaihdoin kuulumisia Jääskelän Samun kanssa. Keikan lähentyessä naurettiin poikien kanssa, kun huomattiin, että melkeen kaikki Tuupa Recordsin työntekijät oli joko töissä tai vapaa-ajalla, mutta kumminki paikalla. "Eikös se ois sama pitää pikkujoulut nyt?" Kaikki oli tietenki tullu kattoon Niillasta & Roopea, mutta melkein kaikilla oli tiedossa myös jotain specialia, mitä ilta tarjoaisi. Nimittäin, kun kävin puhumassa biljardihuoneessa puhelimessa ja tulin takaisin, kuulin Niillaksen laulavan nimen Heikki.
- Heikistä tulikin mieleen, että Heikillä taitaa olla jotain asiaa.
Onnea ihan hirmusti Heikille ja Katille! 

Roope nakkas jotai tämmöstä lavalla: -Onneksi teitä on täällä näin paljon. Pelkäsin, että täällä olisi 
vain kolme vanhempaa naista. Tämä olisi ollut silloin sellainen 3 Puuman Kuppila. :'------------D
Päivä oli kyllä aivan ihana melkein alusta ihan loppuun. 

3 kommenttia:

 1. Voi tuo keikka oli niin ihana, vaikken sitä nähnykkään kokonaan! Ihanaihana Niillas. : 3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heei siellä on joku toinen yöllä eläjä :P Nii tulitte vaan pikkusen myöhässä kosinnan suhteen, mutta tunnelmaan pääsi vielä :3 Niillas on! Roope myös :P

   Poista
  2. Jooo, vähän tämmönen yökukkuja meinaan olla. : D Pääsi kyllä tunnelmaan, ihania kappaleita! Niin ja joo, Roope myös!

   Poista

Ihanaa, kun kommentoit!