06 maaliskuuta, 2013

Princess of Dune Final

Princess of Dune finaali järjestettiin Dyynissä, Kalajoella 15.12.2012. Kaikki 7 finaalistia saatiin kokea kyllä ihana päivä! Siluetista tytöt tuli laittaan meille upeet meikit ja muotoileen meidän hiukset. Sitte tauolla päästiin syömään niiiin hyvää ruokaa. Päivä jatkui John Sundvikin kuvauksilla ja koreokrafian harjottelulla Essi Vasankarin johdolla. Lopuksi piilouduttiin meidän hotellihuoneeseen jännittämään illan huipennusta. Saatto meitä vähän jännittää lavalle meno..
Dyynin omistaja Aulis oli kyllä kultanen, kun antoi meidän yöpyä bileiden jälkeen hotellissa. Ennen finaalin tuloksia IT FACTOR-tanssiryhmä esitteli meille taitojaan. Tanssijat tunsinkin ennestään, joten sain oman kannuntusjoukon takahuoneeseen! Puspus! Pääsin tutustumaan myös ihaniin naisiin ja oon hyvinhyvin tyytyväinen, että lähdin kisaan mukaan. Kiitos kaikille suosikkityttöä äänestäneille! Palkinnot jaettiin näin:

1. Miia Nikkinen
Princess of Dune 2013
& Station v-member tyttö

2. Eve Hosionaho
Princess of Dune 2013 1. Perintöprinsessa

3. Emilia Salo
Princess of Dune 2013 2. Perintöprinsessa
& Yleisön suosikkityttö

4 kommenttia:

 1. Vautsi ku oot kaunis! Aivan ihana ku hymyilit kokoajan, osa oli niin vakavana tuossa. Ja paljon onnea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos sohvi! Vaikka jännitti ihan hirmusti, nii olin nii fiiliksissä lavalla, että en voinu muuta ku hymyillä :D

   Poista
 2. Mä olisin varmaan vaan jääny sinne hotellihuoneeseen jännittään :D Oot tosi kauniina tuossa ja jotenki tosi itsevarmana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elmiira <3 Aika tuntu hirveen pitkältä odottaa, että ihmisiä on saapunut tarpeeksi, jotta kisa voitais alottaa! Sitte kumminki, kun kisa alko, nii se oli niin nopeesti ohi. Vaatteet piti vaihtaa tosi nopeesti. Olin ihan paineissa, kun menin ekaa kertaa lavalle ja vielä ensimmäisenä kaikista. Alusvaatekierroskaan ei ollu niin paha, kun oli siellä Desiren kanssa ja lava ja yleisöki oli jo "tuttuja". :D

   Poista

Ihanaa, kun kommentoit!