13 huhtikuuta, 2013

Penkinpainajaiset 2013


RAAHEN SEUTU, 15. HELMIKUUTA 2013

Helmikuussa koitti päivä, jonka en uskonut ikinä tulevan. Oon jostain syystä aina ajatellut, etten tule menemään lukioon ja muistan kuinka hieman haikeanakin katsoin Kastellin yläasteen pihalta, kuinka abit lähti joka vuosi rekkoilla penkkariajelulle. 

Kuitenkin Lybeckerille hakiessani kuulin kaksoistutkinto mahdollisuudesta Raahen Lukiolla ja päätin tarttua siihen. Saisin valkolakin päähäni samassa ajassa, kun saisin opiskeltua itseni Sisustus- ja kalustealan artesaaniksi. Kuinka moneen otteeseen olenkaan katunut valintaani, kun talvella 2010 poljin -30 °C:ssa, lumisateessa edestakaisin kodin, lukion, Lybeckerin pääkoulun ja Pattijoen Puupajan välillä.
p8uHIN on Make A Gif, Animated Gifs
Tässä sitä kuitenkin ollaan lukiota suorittamassa edelleen. Eikä kaduta enää. Olin ainut meidän KT-luokalta, joka osallistui Wanhojen tansseihin. Haluan ottaa kaiken irti lukiosta, mitä muuten olisin salaa kadehtinut. Penkkareihin lähti onneksi muitakin! Abijuhlassa ohjelmassa mm. Haluatko Ylioppilaaksi? -peli ja Tanssii Opettajien kanssa -kilpailu. Näiden jälkeen oli vaan niin uskomaton tunne, kun noustiin abirekkojen kyytiin ja ajettiin karkkia kiljuvien ala- ja yläasteelaisten luo.
Pukeuduin penkkareihin kapteeniksi. Kapteenin lakki Maltalta ja päällä ihanan äitin tuunaama takki. 
Elisa tuli laittaan mulle aamutuimaan meikin, jolla viilletin Oulun yössä, Jumprun penkkari jatkoilla, aamuun saakka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa, kun kommentoit!