18 marraskuuta, 2013

The Streets of London

 Neljä ensimmäistä yötä vietimme St Albansista CouchSurfingin kautta. Sieltä oli vain 20-30minuutin matka Lontooseen, jossa kävimme päiväreissulla. Ostimme £16.50 liput, joilla pääsimme kulkemaan busseilla, lähijunilla ja metroilla. Metrolippu oli suuuuri apu suuressa Lontoossa. Ensikertaa pääsin metroon ja Lontoolaiseen kaksikerroksiseen bussiin!
 Lähellä Towel Bridgeä löydettiin ihana ruokatori. Ympärillä näyttävää arkkitehtuuria ja kauniita kasveja.
Hihii, niinku elokuvissa! Buckinghamin palatsi sekä vartiat, joiden kanssa ei vaan päässyt ottamaan yhteiskuvia. Löydettiin myös Harry Potterista tuttu Platform 9¾, minkä kassa jono turisteja halusi kuvan. Kuvaani pääsi tuntematon Aasialainen. Lontoossa oli menossa jokin tapahtuma, sillä aseman ympärillä pyöräili huvittavia vanhanajan poliiseja.
Oxford street oli unelmien shoppailukatu. Nautin siitä täysin siemauksia (mutta Krisse ei niinkään..). 
Kuvia ei ole, sillä keksityin olelliseen. Eli shoppailuun.
Suosittelen lämpimästi Lontooseen menemistä! Siellä on paljon nähtävää ja koettavaa. 
Pitää päästä sinne uudestaan, sillä aika ei riittänyt kaikken Emoji

St Albans-London-St Albans
Koko InterRail reittimme löydät täältä.

5 kommenttia:

 1. Lontoo on kyllä paras kaupunki koko maailmassa, sitä on koko ajan ikävä! Ei siitä pääse yli eikä ympäri :) Sydney, Melbourne ja Surfers Paradise lähentelee samaa muttei oo siltikään niin ihania! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lontoosta mulla ei kyllä oo mitään negatiivistista sanottavaa. Sääki oli ihanan lämmin, kieli tuttua ja tuntui, että koko paikka oli pelkkää "nähtävyyttä". Voih, joku päivä määki tuun kattoon paikkoja sinne maailman toiselle puolelle! Siihen asti, nauttikaa munki puolesta :3

   Poista
  2. Joo, siellä vaan on ihan huippua! Tuu ihmeesä kattelee, täälä on vaikka ja mitä :D Ja kiitos, kyllä varmasti nautitaan!

   Poista
 2. Aivan upeita kuvia! Itsekin haluaisin kovasti päästä käymään Lontoossa, mutta ehkä vielä joku päivä. :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti pääset joskus käymään :P

   Poista

Ihanaa, kun kommentoit!