29 marraskuuta, 2012

"The journey of thousand miles begins with one step."

-Lao Tzu
Huomasin, että mun tennarit näyttää kärsineen kovia!
Ostin ne Espanjasta toukokuussa ja oon käyttäny niitä perinteisesti tuollain ristiin. (HOXHOX!! BEFORE ROBIN) Takana niillä on pari viikkoa Córdoban auringossa, viikko metsän keskellä Meri-Porissa, Nummirock, Qstock julisteiden jakamisreissut, Summer Up, Tanssileiri, Qstock, Summer Ends partyt ja Nakrock sekä parit reenit. Kunnon festaritossut! Ne on muotoutunu täydellisesti mun jalalle, mutta ikävä kyllä pohja nauraa sen verran, että vesi tulee sisään. Syysloman Helsingin reissulla piti korkata toiset parit tossuista. Onko teillä ollu semmosta "ongelmaa", että ette osaa luopua vähän paljon kuluneista kengistänne?

4 kommenttia:

 1. spain star <3

  mullaki hajos ne tennarit mitkä mulla oli córdobassa =( ne oli parhaaaaat! käytin niitä vielä sinnikkäästi sillon ku oli neverland, mutta hieman vitutti sitte ku lähettiin käveleen hotellille päin nii ei jumalauta jääkylmää vettä imas heti ja sukat ja kengät ihan märät :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MIKÄ SIJOITUS! :'D merkkikengät!
   Musta nyt tuntuu kyllä siltä, että meidän täytyy lähteä takasin, että saadaan lisää kenkiä :P Vesisateella semmoset on parhautta!

   Poista
 2. jep nii pittää lähtä ;) miten ois toukokuu 2013? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. houkutteleva ajatus, mutta työssäoppiminen menossa sillon ;)

   Poista

Ihanaa, kun kommentoit!