05 joulukuuta, 2012

Princess of Dune

Kilpailukuva (vas) by: Dyyni ja oikealla kuvat by: Monica Suopanki
15. joulukuuta Dyynissä järjestetään Princess of Dunen Finaali.  Kävin karsintakuvauksissa viime kuussa ja mut valittiin seitsemän finalistin joukkoon! Tästä linkistä pääset pääset äänestämään suosikkityttöä nettikisaan. 

Meidän luokalla on nyt menossa yhteistyöprojekti Ylivieskan korkeakoulun, Centrian kanssa. Ollaan suunniteltu ryhmissä teollisesti valmistettava istuin ja valmistetaan sitä viikottain Ylivieskan Puulabrassa. Etelässä tuiskutti lunta perjantaina sen verran, että kaikki sieltä tulevat junat oli myöhässä. Ouluun lähtevä junani oli semmoiset kolme tuntia myöhässä, mutta käytin ajan hyödyksi. 

Kävin nimittäin Donna K:ssa sovittamassa alusvaatteet alusvaatekierrokselle ja Station Clothing Box:ssa asukokonaisuudet muille kierroksille. Finaali tuntuu lähestyvän hirmuista vauhtia. Niin myös opinnäytetyön palautus .....ja kaikki! Lähimpänä kuumottelee huominen inssi! WISH ME LUCK


6 kommenttia:

 1. Olit kyllä ehottomasti fiksuimman ja rennoimman olonen näistä ehokkaista :) tsemppiä kisaan!

  VastaaPoista
 2. siis tääh :D pittääkö siellä hillua alusvaatteissa? wow, ihan ammattilaismeininki sitte :D

  VastaaPoista
 3. Tuleeko se teidän finaalivideo myös youtubeen niinku viime vuodenki video? Vai onko mitään tietoa että onko teille puhuttu tosta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä, mutta uskoisin, että tulee. Viime vuosien finaalivideot löytyy ainakin Dyynin omilta sivuilta http://www.hiekkadyyni.fi/, joten sinne ainakin menee varmaan 2013 vuoden video. :)

   Poista

Ihanaa, kun kommentoit!