26 toukokuuta, 2014

Keskiyöllä, vuorten keskellä

Voi tätä hurjaa postaustahtia! Tää alkuvuosi on kyllä ollu aika häpeäpilkku täällä blogin puolella ja näyttää vaan pahemmaksi menevän. Ehkä saan koko InterRailin postattua vuoden sisällä! Heh, no nyt oon ainakin itsestäni ylpeä, kun aloin taas kirjoittamaan. Toivottavasti tekin ilahdutte!
Tällaisia maisemia näkyi junan ikkunasta Sveitsissä, kun lähdimme Liechtensteinistä Jessen luota yöksi Brig nimiseen kaupunkiin. Neljä vaihtoa tuotti vähän tuskan hikeä, kun junan vaihtoon oli varattu esim. aikaa vaan 9minuuttia ja entuudeltaan tuntematon asema oli täynnä ihmisiä ja rinkan kanssa juokseminen on aina niin..mukavaa.
Brigiin päästyämme, haahuiltii ensin väärällä puolella kaupunkia ja meillä oli vaan 1,5tuntia aikaa löytää hotellille. Varttia vaille puolenyön löydettiin meidän hotelli ja kyseltiin myös respasta ruokapaikkaa, mutta kaikki oli kuulemma jo kiinni, ja hotellin ravintolankin tarjoilu loppuu aina ilta kymmeneltä. Respan setä kuitenki tajusi meidän matkanneen koko päivän Liechtesteinistä ja, että ollaan tosi nälissään, joten pyysi meitä viemään rinkat huoneeseen ja siistiytymään vähän ja tulemaan sitten ravintolaan. 
Meitä odotti hieno ravintola, jossa oli makee led valaistus, tunnelmallista musiikkia, koivunrunkoja ja muita luonnonelemettejä oli käytetty kauniisti sisustuksessa. Oltiin aivan myytyjä! Tarjoilija toi meille tuorejuustolla kuorutetetut lihapasta-annokset ja tuoretta leipää. Me oltiin ainoat asiakkaa koko ravintolassa, pihaterassilla ainoastaan istui pari vanhaa miestä huurteisella nauttien sykyisestä illasta. Parempaa palvelua ei ois voinu toivoa! 
Me kahdestaan Sveitsissä, vuorten keskellä, luksus ravintolassa ja keskiyöllä ainoina asiakkaina. Emoji
Huonekkin oli tilava, sillä meillä oli erikseen olohuone ja makuuhuone + pesuhuone/wc. Aamupalalla meiltä tuli työntekijät vuorotellen kysymään, että emmekö tahtoisi lämmitettyä maitoa ja keitettyä kanamunaa. Lämmitetty maito on vissiin, joku suosittu juttu siellä päin, mutta ei meitä vaa houkutellut! EmojiEmojiEmoji CFI Hotel & Restaurants Touring -hotelli maksoi yhdeltä yöltä 105,90€ ja yöllinen ateria maksoi n. 24€. Sellaisen nälän kouriessa olisin suostunut maksamaan enemmänkin. Mukavaa vaihtelua oli olla hotellissa, kun muuten olimme paljon muiden sohvilla sekä halvoissa hostelleissa. Matkabudjetti antoi mahdollisuuksia, kun välillä säästi paljonkin yöpymisissä.
Uskomattomia maisemia saatiin katsoa junan ikkunasta, kun jatkettiin matkaa Italiaan. 
Takin sai onneksi jättää perille päästyämme rinkkaan, kun lämpötilat olivat Milanossa 20°C paikkeilla.
Vaduz-Sargans-Zürich-Bern-Brig-Milano
koko InterRail reittimme löydät täältä.

1 kommentti:

Ihanaa, kun kommentoit!